top of page

Nieuw seizoen 2022 CJJF-Budo

Het nieuwe seizoen is terug begonnen. Hopelijk gaat alles in jullie vereniging volop naar wens.

Zo zijn we binnen CJJF ook terug aan de slag gegaan en hebben we ook enkele aanpassingen gedaan :


1 De kata en technische trainingen JUDO

We starten we nu ook terug met onze kata- en technische trainingen niet alleen ter voorbereiding van de Dangraad examens, maar ook om steeds op de hoogte te blijven van de technieken.

- Alle judoka’s vanaf de leeftijd van 15 jaar en in het bezit van de 2de kyu (blauwe gordel) zijn van harte welkom op deze trainingen.

- Alle judoka’s die willen opgaan voor hun 1ste Dan of hoger : dit is ten zeerste aan te raden om hier aanwezig te zijn.

- Alle Dangraad houders geven we het advies om zoveel mogelijk op deze trainingen aanwezig te zijn. Dit om op de hoogte te blijven van alle technieken en deze te onderhouden.

- De bijdrage blijft voor CJJF leden € 3,00 per persoon / per lid. Niet leden zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Voor het nieuwe seizoen, is een kleine verandering in het concept voor de kata- en technische trainingen: Deze trainingen zullen in het vervolg onafgebroken doorgaan van 14 u tot 16 u om de focus er volledig in te houden.

Onze eerste CJJF-Budo kata- en technische training zal doorgaan op zaterdag 1 oktober van 14 u tot 16 u. Deze zal gehouden worden in de sporthal van Judoschool Centrum Wuustwezel aan de Sportlaan de Wuustwezel.


2. De kata en technische trainingen JIU JITSU

De voorzitter van deze TC, Cees Nieuwenhuize, is momenteel druk bezig met de planning van deze kata- en technische trainingen. Binnenkort worden de dagen en locaties ook bekendgemaakt.


3. Wedstrijdjes + jeugdige scheidsrechters

We zijn van plan om enkele wedstrijdjes te organiseren voor witte en gele banden. Om dit attractief te maken willen we onze jonge judoka’s vanaf 12 jaar hierbij betrekken ! Het is de bedoeling om deze jeugdige judoka’s mede te laten scheidsrechteren tijdens deze wedstrijdjes.


4. CJJF-Budo Scheidsrechter applicatie

Als voorloper van de eerste kata- en technische training op zaterdag 1 oktober organiseren we een scheidsrechters applicatie voor iedereen die hierin geïnteresseerd is vanaf de leeftijd van 12 jaar (deze judoka’s dienen minimum de oranje band, 4de Kyu, te bezitten). Deze applicatie zal doorgaan van 11 u tot 13 u voorafgaand aan de kata- en technische training. We vragen jullie om jullie 12-jarigen hiervoor te motiveren en hieraan deel te nemen !!

5. Medewerkers

Om onze wedstrijdjes te kunnen organiseren zijn we nog steeds op zoek naar enkele “helpende handen” die ons willen bijstaan met o.a. het leggen en verwijderen van de matten, het mede bedienen van de scoreborden e.d.m. omdat deze taken steeds door dezelfde personen gebeuren in combinatie van het scheidsrechteren.


*** Indien er zich helpers willen aanbieden kunnen jullie steeds contact opnemen met het secretariaat of met de voorzitter van de TC judo.


Indien jullie eventuele vragen hebben, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.


Met sportieve groet,


Bestuur CJJF-Budo

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page