top of page

Mededeling bestuur CJJF-Budo


Als bestuur CJJF hebben we maandag 10 mei jl., weer online samengezeten om de huidige situatie en onze werking te bespreken.


Door de huidige maatregelen kunnen we helaas nog niet veel organiseren, enz. maar hebben we hieronder wel enkele (licht) puntjes:

- We hebben de Dangraad examens, voor zowel Judo als Jiu- Jitsu, vastgelegd op zaterdag 4 juni 2022. Zo kunnen de kandidaten zich toch nog goed proberen voor te bereiden. We hopen dan ook op komende versoepelingen en dat we deze datum niet opnieuw moeten verplaatsen.

- Zodra er versoepelingen zijn en alles weer (bijna) normaal zal verlopen zullen we zo spoedig mogelijk vooral de kata- examen- en technische trainingen gaan inplannen.


Naar onze aangesloten clubs en verenigingen sturen we regelmatig een nieuwsbrief met informatie over ontwikkelingen, enz. en sturen we ze de raadgevingen en mededelingen vanuit FOG door.


Heeft u vragen omtrent de CJJF-Budo, aarzel dan zeker niet deze door te sturen (secretaris@cjjf-budo.com) of contact met ons op te nemen via één van de vermelde telefoonnummers op onze website.


Wij wensen jullie veel veiligheid en gezondheid toe. Dit met de hoop snel weer te mogen sporten!!!


Namens het bestuur CJJF.Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page