top of page

Judo workout JuJiba

We kregen onderstaand bericht van David Punt, van team JuJiba die een mooie judo workout heeft gemaakt en welke met jullie mogen delen.

We zijn momenteel druk bezig met online ondersteuning te bieden aan onze leden. Zelf vindt ik het heel mooi dat in deze periode verenigingen, dojo en clubs transparant zijn en workouts delen. Vandaar dat ik aan het CJJF moest denken. Ik zal onderaan dit bericht de link plaatsen waarin je onze judo workout ziet voor leden vanvanaf 11 jaar. Enige is wel dat we voor de kyu graden nog met oude examen eisen werken (dus er zit bijvoorbeeld een morote-seoi-nage bij). Wellicht vinden jullie dit ook leuk om met leden te delen. Hoe dan ook altijd goed.

Hopelijk mogen we elkaar snel weer eens zien!

Sportieve groet,

David Punt, team JuJiBa.

https://www.youtube.com/watch?v=rA5r5vn--rI&fbclid=IwAR2W5GE9PlT30IC5XxRnjp1WGTkAcySVXsyXDGd7gwDB52yu-jr_i3leENk&app=desktop

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page