top of page

Dan Graad Examens uitgesteld

Ter informatie,

Naar aanleiding van de maatregelen betreffende het corona virus en na intens overleg binnen het bestuur is er besloten om de DAN GRAAD EXAMENS voor JUDO en JIU-JITSU van 6 juni 2020 te verschuiven naar zaterdag 28 november 2020.

Dit geeft de kandidaten de mogelijkheid om de verloren tijd in te lopen. Indien er echter nog meer kandidaten zouden zijn voor dit examen eind november, deze kunnen zich, uiteraard, nu ook inschrijven. Het indienen van de aanmeldingen en betalingen dienen dan ook binnen te zijn op het secretariaat CJJF voor 28 oktober !

Zijn er vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Hou het veilig en gezond !!!

Met sportieve groeten,

Georges MICHEL

Secretaris CJJF - BUDO

secretaris@cjjf-budo.com

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page