top of page

Vragenlink NOC/NSF!

Beste leden,

Onderstaande mededeling hebben wij ontvangen van de FOG - NOC*NSF.

Bij NOC*NSF komen veel vragen binnen, daarom hebben we op onderstaande link, een lijst met veel gestelde vragen (FAQ) opgesteld, opgedeeld in vier categorieën: algemene vragen, vragen van sportclubs, van sporters en van sportbonden. De lijst wordt dagelijks ge-update op basis van vragen die bij NOC*NSF en bij ons binnen komen en waarvan de antwoorden met behulp van de lidorganisaties van N*N worden geformuleerd.

https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-en-sport-veelgestelde-vragen

Met vriendelijke groeten,

Bestuur

CJJF-Budo

Aangesloten bij FOG

Lid van NOC*NSF

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page