top of page

Training 'train de trainer'

Op zaterdag 30 november hebben 19 judoka’s/trainers deelgenomen aan de workshop train de trainer.

De organisatie was in handen van de Technische Commissie Judo van de CJJF.

Er kwamen deze middag vele items aan bod waarmee een trainer tijdens zijn les te maken krijgt. De vele factoren die samenhangen met een judo les werden door middel van een interactieve feedback ruim besproken. Door middel van voorbeelden kwamen nog enkele werkvormen aan bod, waaraan de judoka zelf actief kon deelnemen.

Ter afsluiting werden er nog verschillende technieken besproken waarbij een ieder zijn eigen visie kon delen. Al met al en leerzame middag met veel interactie, deze gaat zeker vervolg krijgen maar dan in een andere setting. Het doel is dan om d.m.v. een centrale training door 1 of 2 gasttrainers een judo les te volgen. Daarmee kan de judoka kennis maken met een judo les in de sfeer die de lesgever aanbiedt.

Wordt vervolgt……

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page