top of page

Kata, technische en examentraining Judo

Zaterdag 16 november om 13.30 u was het verzamelen geblazen voor de kata en technische training Judo. Gastheer was de vereniging JUJIBA uit ’s Hertogenbosch. Een 16-tal judoka’s waren aanwezig op deze training dat onder leiding stond van de vzt van de TC Judo Ton Bouterse samen met examinator Georges Michel.

Tijdens het eerste gedeelte kwam vooral de basis van het Nage no kata aan bod. Na de, korte, pauze was het vooral het technische gedeelte dat onder handen werd genomen. Vooral het Gokio kreeg de volle aandacht. Om 16.30 u was deze training afgelopen en iedereen, en vooral de diverse nieuwelingen hadden volop genoten van deze training!

Afspraak voor de volgende kata en technische training Judo is op zaterdag 11 januari 2020 in de dojo van JS Centrum Wuustwezel van 14 u tot 17 u. “

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page