top of page

Uitnodiging CJJF applicatie ”Train de Trainer”

De TC judo nodigt u uit om deel te nemen aan de workshop/applicatie ”train de trainer”. Op zaterdag 30 november 2019, van 13.30 uur- 16.30 uur In de Dojo van Sporthal Gageldonk, Gagelboslaan 160, 4623 AH Bergen op Zoom

Het doel van deze applicatie is om ervaringen uit te wisselen van dat geen wat er op de judomat afspeelt tijdens de trainingen. Hierbij willen we graag middels feedback zenden en ontvangen van elkaar leren hoe we allen kijken tegen de judosport. En met zijn allen bedoelen we dan de trainers, assistent trainers en aankomende trainers. Kortom, ieder die een bijdrage wilt leveren om judo op de juiste wijze over te brengen op nieuw aankomend talent of de ervaren judoka. Deelname is gratis voor CJJF leden en € 10.00 voor niet leden. We gaan o.a. het volgende behandelen;  Algemeen (groeten-veiligheid-orde)

 Warming up

 Werkvormen en spelvormen

 Opbouw van het judo (aanleren-herhalen-uitbreiden)

 Techniek en tactiek

 Het technische deel; Technieken bespreekbaar maken Tachi waza en Ne-waza - Wat is goed? Wat is anders?, Is anders fout? Wat is fout?, Fout is in ieder geval altijd anders!  Wat verder ter mat komt Kortom, genoeg lesstof om de middag te vullen, we gaan uit van een interactieve applicatie, waarbij er ruimte is om je mening te delen. We hopen op jullie sportieve deelname (graag in judopak). Graag aanmelden via tjbouterse@ziggo.nl (cc tcjudo@cjjf-budo.com is binnenkort in gebruik) Met sportieve groet, CJJF Budo p.s. Houd er rekening mee dat er mogelijk geen catering aanwezig is

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page