top of page

Vierde CJJF-Budo Bondskampioenschap

Uitnodiging 4de CJJF Budo Bondskampioenschap. Datum: Zaterdag 7 december 2019, Aanvang toernooi: 10:00 uur

Plaats: Sportcentrum De Wellevaete, Hoenderweg 133, 4697 BJ Sint Annaland. Inschrijving: De inschrijving per club kunt u vóór maandag 23 november 2019 sturen naar het e-mailadres: wedstrijden@cjjf-budo.com Inschrijvingen na de uiterlijke inschrijfdatum worden niet meer geaccepteerd.

Inschrijfgeld: In 2019 blijven de bondskampioenschappen voor CJJF leden GRATIS! Niet-CJJF leden betalen een bijdrage van € 5,00. Het verschuldigde inschrijfgeld dient uiterlijk 23 november 2019 op de rekening van de CJJF te zijn bijgeschreven

(NL46 RABO 0306 1730 34). Betalen bij voorkeur per vereniging o.v.v. verenigingsnaam, aantal deelnemers. Niet betaald is niet deelnemen. Betaling uitsluitend per vereniging, niet individueel. Inschrijven is deelnemen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page