top of page

CJJF-Budo Dan Graden examens 2019

Zaterdag 1 juni 2019 was het weer zover…de CJJF-BUDO Dangraad examens voor Judo en Jiu-Jitsu. Negen Judoka’s en één Jiu-Jitsuka hadden zich hiervoor aangemeld.

Om 9 uur werd er gestart met de Judo examens. De judoka’s konden eerst hun kata-kunde te voorschijn halen, waarna ze uitgebreid ondervraagd werden betreffende de staande en grondtechnieken, die ze dan op kundige wijze demonstreerden en die door de juryleden kritisch beoordeeld werden.

Volgende judoka’s slaagden in hun examens: Jack van de Giesen: 1ste Dan, Guido Torfs, Steven Bouterse, Yorick Bouterse, David Punt en Jilles Teunissen behaalden de 2de Dan, Ron Korevaar en Ronald Versluys behaalden de 3de dan en tenslotte behaalde Georges Michel de 8ste Dan.

Een zeer speciale vermelding voor Jack van der Giesen: Jack behaalde, als G-jūdōka, de zwarte gordel 1ste Dan. Op zijn eigen manier “demonstreerde” Jack de technieken die hem gevraagd werden.

De voorzitter van de examencommissie Judo, Koos van wezel leidde de diploma uitreiking. Er werd ook nog een dank uitgesproken aan de “uke’s”, zij dienden toch de technieken te ondergaan.

Na de Judo examens was het de beurt aan de Jiu-Jitsu examens. Hier was er maar 1 kandidaat: Chantal Duijvesteijn. Onder het toeziend oog van de voorzitter van de examencommissie Jiu-Jitsu, Cees Nieuwenhuize, demonstreerde Chantal de door de juryleden gevraagde technieken. Na een mooi examen kreeg Chantal de zwarte gordel 1ste Dan om door Cees Nieuwenhuize, dit onder het toeziend oog van de hoofd examinator Dirk Kok.

Binnen het Judo en het Jiu-Jitsu ziet men grote vooruitgang. Dit is vooral ook te wijten aan de aanwezigheden bij de kata en technische trainingen”

NB: meer informatie en foto's zijn te vinden op onze facebook pagina cjjf-budo en via onderstaande link

https://www.dropbox.com/sh/lco29he6gr3xgnf/AACcO4y3lGb-Eas5gyrRk_F0a?dl=0

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page