top of page

Kata, technische en examentraining Judo

Zaterdag 4 mei was er de laatste judo kata en technische training voor de Dangraad examens van 1 juni. Op één na waren alle kandidaten voor de Dan examens aanwezig voor de eerste maal in de gymzaal van Jujiba aan de Elzenstraat 2 te ’s Hertogenbosch. O.l.v. de examinatoren Koos van Wezel, Georges Michel en Ton Bouterse kregen alle kandidaten nog extra aandacht om hun technieken aan te scherpen voor de aankomende examens.

Tot in de détails werden de technieken verder bekeken en werden er de “scherpe kantjes” eraf gehaald, zodat ze de volgende weken hier nog extra aan konden werken. De andere aanwezigen kregen, uiteraard, ook de volle aandacht en ook zij kregen weer tips om hun technieken te verbeteren. Na 3 uurtjes trainen keerden allen, moe maar voldaan, terug naar huis. Dank aan Jujiba voor de gastvrijheid!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page