top of page

Kata-, technische en examentrainingen CJJF-Budo / aanvraag Dan graad examens

Voor degene(n) die op 1 juni examen willen afleggen voor een Dangraad dienen op zoveel mogelijk trainingen aanwezig zijn op de CJJF kata en technische trainingen. Hier wordt rekening mee gehouden bij de examens !!!

De volgende kata en technische training JUDO zal doorgaan op zaterdag 4 mei te ’s Hertogenbosch van 13.30 u tot 16.30 u. Het adres is: Gymzaal Elzenstraat, Elzenstraat 2 te 5213 AZ te s'Hertogenbosch.

NB. De aanvragen voorde DAN graad examens voor zowel Judo als Jiu-Jitsu dienen binnen te zijn op uiterlijk 30 april om 24 u. per mail naar secretaris@cjjf-budo.com of examens@cjjf-budo.com

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page