top of page

Verslag Paastoernooi O.V.J.V. te Oud-Vossemeer.

Naar jaarlijkse gewoonte was er op Paaszaterdag het JUDO-toernooi van OVJV.

Ook dit jaar is het paastoernooi gehouden in de Vossenkuil te Oud-Vossemeer.

Om 9.15 u waren er reeds verschillende jonge judoka’s die zich alvast kwamen aanmelden op de weging. Nadat de eerste poules waren samengesteld werd iedereen verwelkomt door Jos Hommel, voorzitter van OVJV, waarna het toernooi van start kon gaan rond 10 u.

De deelnemende judoka’s werden onderverdeeld in 22 poules, ingedeeld door Riny en Leo.

Onder de leiding van de hoofdscheidsrechter van CJJF, Koos van Wezel, hadden de aanwezige scheidsrechters hun handen vol aan de felle, maar vooral leuke en sportieve wedstrijden. Deze wedstrijden werden, vooral in het begin, gehouden op 3 tatami’s, die later werden omgevormd in 2 tatami’s voor de wat meer “oudere” judoka’s.

Het was een mooi toernooi, goed georganiseerd door het bestuur van OVJV en hun medewerkers, w.o. het Rode Kruis. Op naar het volgend paastoernooi !!!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page