top of page

25 jarig CJJF Budo

De Culturele Judo Jiu Jitsu Federatie bestaat dit jaar 25 jaar en dat vieren wij! Voor alle leden zijn er gratis diverse activiteiten, een bezoek aan het zwembad, stages, enz. met een aansluitend friet/snack buffet.

Voor de ouders en overige familieleden is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding van € 17.50 ook deel te nemen aan deze dag en te kiezen tussen om mee te doen met het programma of het CJJF pakket (rondleiding door de tropische tuin met gids, toegang tot het zwembad, consumpties en deelname aan het buffet.

Het aanmelden is vanaf 13.00 uur , waarna het programma zal beginnen om 13.30 uur. Tussen 13.30 uur en 16.00 uur zullen diverse activiteiten worden gehouden voor alle leeftijden, tussen 16.00 uur en 17.30 uur is het mogelijk te kiezen om te gaan zwemmen of deel te nemen aan een judo, jiu jitsu stage (vanaf 12 jaar) waarna vanaf 18.00 uur tot ongeveer 20.00 uur het mogelijk is om deel te nemen aan het buffet.

* kinderen zonder zwemdiploma hebben alleen met begeleiding toegang in het zwembad. Losse kaartjes voor overige familieleden en/of begeleiders zijn bij ons voor slechts € 5,00 te verkrijgen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page