top of page

CJJF Dan Graad Examens Jiu-Jitsu

Op zaterdag 2 juni werden de CJJF Jiu-Jitsu Dangraden examens gehouden te Steenbergen. De examinatoren André Le Capitaine, Etienne Dingemans, Marco Van Dijke en assistent-examinator Dennie Minderhout werden getrakteerd op mooie technieken zoals kata’s en aanvals- en verdedigingstechnieken. Door de kundige vraagstelling van de examinatoren haalden dezen het beste uit de kandidaten.

Behaalde de 1ste Dan: Brendan Rotte, de 2de Dan: Leo Pekaar, Peter Sinke en Jacob Jan Sinke, de 4de Dan: Marco van Dijke en de 5de Dan: Cees Nieuwenhuize.

Tevens werd de oorkonde van Erelid van de CJJF, door de voorzitter van de CJJF, Rinus Smout, overhandigd aan Leen Moerland voor zijn jarenlange bedrijvigheid binnen zijn eigen vereniging en vooral binnen de CJJF (bestuurslid en ook nog voorzitter).

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page