top of page

Afscheid Leen Moerland

Dinsdagavond, 27 maart…..een afvaardiging van CJJF, voorzitter Riny Smout, secretaris Georges Michel, penningmeester Marco van Dijke en hoofdscheidsrechter Koos van Wezel, maakten hun opwachting te Zierikzee waar Leen Moerland zijn laatste training ging geven. Vele leden, en vooral ook oud leden waren aanwezig op deze training.

Voor Leen was dit toch en leuke verrassing en vol enthousiasme geef Leen er nog een laatste maal een lap op. Marco en Riny bedankten nog vanwege de CJJF Leen, en vooral zijn steun en toeverlaat vrouw Betsy voor hun jarenlange inzet voor hun vereniging en ook voor de CJJF.

Leen was ook zeer actief binnen de CJJF. Zo organiseerde hij verschillende jaren zijn jaarlijks judotoernooi, was ook jarenlang judo scheidsrechter en heeft zelfs nog voorzitter van CJJF geweest. Zijn eigenlijke passie was, en is nog steeds, Jiu-Jitsu. Zelf is Leen 5de Dan Jiu-jitsu.

De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Wij danken Leen voor zijn jarenlange inzet voor zijn vereniging en de CJJF, maar vooral voor zijn fijne vriendschap.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page