top of page

Scheidsrechter applicatie

Zaterdag 17 februari was er de applicatie/bijscholing voor scheidsrechters en tafelmedewerkers aangaande de hernieuwde scheidsrechters reglementen. Deze vond plaats in Sporthal de Knotwilg te Steenbergen. Onder leiding van de hoofdscheidsrechter van de CJJF, Koos van Wezel, namen een 25-tal personen deel aan deze interessante applicatie. Tekst en veel uitleg werd er uitgebreid gegeven aan de verschillende aanpassingen en nieuwigheden van het scheidsrechters reglement. Ook dankzij de medewerking van de gebroeders Bouterse, werden er verschillende fases in detail naderbij bekeken. Als afsluiter waren er nog verschillende filmpjes om deze applicatie verder toe te lichten. We gaan deze reglementen reeds toepassen op het eerste CJJF Bondstoernooi op 3 maart e.k., waarna we binnenkort nog een applicatie zullen houden. Deze zal gepland worden door de Technische Commissie Judo. Al bij al was het een zeer leerrijke ervaring.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page