top of page

Judo kata en technische training van zaterdag 9 december 2017


Zaterdag 9 december was het de laatste Judo kata / technische training van 2017. Een 17-tal judoka's zakten af naar sporthal De Knotwilg te Steenbergen om van 9 u tot 12 u deel te nemen aan deze training. Het eerste 1,5 uur werd er vooral aandacht besteed aan de verschillende kata's en het Tachi-waza. Na de pauze werd en veel aandacht besteed aan het Ne-waza,(osae-komi waza, shime waza en kansetsu waza). Het was ook heel fijn dat enkele van onze G-judoka's aanwezig waren! Allen kijken reeds naar de volgende kata en technische training van 2018. Deze zal , onder voorbehoud, plaatsvinden op zaterdag 13 januari van 14 u tot 17 u in de dojo van Judoschool Centrum te Wuustwezel.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page