top of page

CJJF-Budo Bondstoernooi

Zaterdag 2 december werd er het derde CJJF Budo bondstoernooi gehouden in sporthal De Buitelstee te Dinteloord. Onder de gemoedelijke en fijne CJJF sfeer werden de wedstrijden in een mooi technisch tempo gehouden met zeer mooie technieken. De behaalde resultaten (voor de CJJF-leden) telden meer voor het eindresultaat voor heren/dames junioren en heren/dames senioren, alsook de beste vereniging (op de drie toernooien) van de CJJF. De wedstrijden werden in goede banen geleid door scheidsrechters Jan en Ton Bouterse, André Le Capitaine, Etienne Dingemans, Wilfried Van Eetvelde en Georges Michel. Ook en zeer verdiende pluim voor Riny Smout en Leo Van Ginderen voor het samenstellen van de poules. De uiteindelijke uitreiking van de eind trofeen zal vermoedelijk gebeuren tijdens het eerstvolgend bondstoernooi van 2018.

Hierbij reeds enkele foto's, meer foto's volgen eerstdaags.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page