Paastoernooi Judovereniging O.V.J.V.(gecanceld)

Hallo allen, We kregen bericht van judovereniging OVJV dat ze het geplande Paastoernooi van zaterdag 11 april dienen te annuleren door de hele problematiek rond het Corona virus. Hou het veilig en gezond !!! We hopen zeker en vast op jullie begrip. Met sportieve groeten, CJJF-Budo Judovereniging O.V.J.V. is lid van de C.J.J.F. en nodigt u uit deel te nemen aan haar jaarlijks paastoernooi op zaterdag 11 april 2020. Het toernooi wordt voor 43e keer gehouden in de Vossenkuil. Bou-Kooijmanstraat 48 4698 AM te Oud-Vossemeer. Deelname voor alle judoka’s vanaf 6 jaar.

Eerste CJJF-Budo kata, technische en examentraining judo 2020

Zaterdagmiddag heeft de eerste CJJF-Budo kata, technische en examentraining Judo 2020 plaats gevonden in de sporthal van Judoclub Centrum te Wuustwezel. Tijdens deze training zijn diverse technieken van de judo behandeld en is er toelichting gegeven hoe een eerste Dan Graad examen judo in zijn werk gaat, enz. De volgende kata, technische en examentraining judo zal plaats vinden op zaterdag 7 maart 2020. Meer informatie over deze training, welke toegankelijk is voor judoka's vanaf 15 jaar en blauwe band, of andere trainingen, wedstrijden en stages kunt u vinden op onze website of facebook pagina (hier zijn tevens meerdere foto's van deze middag te vinden).

Technische, kata en examentraining Judo

Hallo allen, Eerst en vooral de allerbeste wensen voor een gezond en sportief 2020 !!! We starten het nieuwe jaar met de eerste kata en technische training JUDO op zaterdagmiddag 11 januari 2020 te Wuustwezel. Deze zal doorgaan in de Dojo van Judoschool CENTRUM Wuustwezel, gelegen in de Gemeentelijke sporthal, Slijkstraat 5 te Wuustwezel. Aanvang 14 uur einde 17 uur. Deelname: CJJF-leden : € 3 / niet CJJF-leden : € 6 Met sportieve groeten, Technische commissie Judo CJJF-Budo

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square

Culturele Judo en Jiu-Jitsu Federatie