-Judo                             -Jiu-Jitsu

Home

 

De CULTURELE JUDO en JIU-JITSU FEDERATIE (CJJF) is opgericht op 21 JUNI 1993 met als doel judo en jiu jitsu en ook andere budosporten op een leuke, veilige, sportieve en culturele manier mogelijk te maken.

Tevens organiseerd de CJJF (regelmatig ook in combinatie met andere bonden/scholen) diverse activiteiten, zoals budo / stagedagen met diverse budosporten, strandtrainingen, toernooien, kata en technische trainingen, bijscholingen, enz. 

De CJJF heeft een hele nauwe samenwerking met IMAF Nederland is aangesloten bij de NKS, welke het mogelijk maakt om op een goede, voordelige manier op eigen niveau de Budo sport te beoefenen. Meer informatie hierover vindt u op de eigen sites van de IMAF en de NKS (zie links voor de directe link).

Ook is de CJJF aangesloten bij de Confédération Sportive Internationale du Travail (CSIT): een Wereld-omvattende sportorganisatie met dezelfde doelstellingen als de IMAF en NKS.

Jaarlijks worden onder de vlag van de CSIT internationale activiteiten georganiseerd. Daarbij wordt naast het sportief presteren ook aandacht gegeven aan het samenzijn met de andere culturen. Kijk voor meer informatie over de CSIT op www.csit.tv.

Kijk tevens op onze facebook pagina: CJJF.Budo of klik voor de telefoonversie op http://cjjf-budo.weebly.com (nieuwe website). 

 

NB: klik voor meer informatie over de sporten op de knop -Judo of -Jiu-Jitsu